Haber

75. Emmy Ödülleri’nde “Ayı” Oyuncularının Öpüşme Anı Herkesi Şaşırttı

Bildiğiniz gibi yine Emmy Ödülleri töreni… Ne olduğu, kimin kimi öptüğü konusunda kafamız karıştı. Çünkü her yıl olduğu gibi bu yıl da 75. Emmy Ödülleri’nde her şey alev alevdi. Detaylar aşağıda???

‘Ayı’ vizyona girdiği ilk günden bu yana cipsli omletinden mutfak karmaşasına, komedisinden dramına kadar her şeyiyle gündemde.

Ancak bu sefer virallikleri farklı bir konu. Ödülün açıklanması ve ödülün Matty Matheson’a teslim edilmesinin ardından yaşananlar…

Matty Matheson tüm restoranlara ve genel olarak misafirperverliklerine teşekkür ederken, oğlumuz Ebon Moss-Bachrach en beklenmedik hamleyi yaptı. Moss-Bachrach, Matheson’un dudaklarına tutkulu bir öpücük kondurdu!

İşte o anlar…

Bu olaya verilebilecek maksimum tepki diyebilir miyiz? ?

Sonuçta Emmy ödülü kazandılar. O heyecana sahip olsaydı kim bilir ne yapardı?

Daha sonra Moss-Bachrach, arkadaşının konuşmasını bölmemek için Matheson’un omzuna moral verici bir dokunuş yaptı ve ardından Matheson, “Seni seviyorum Ebon” dedi.

Ve konuşmasına devam etti. İyisiyle kötüsüyle restoranları ne kadar sevdiğinden bahsetti ve tüm oyuncu kadrosunun ve ekibin dizideki insanlar için gösterdiği çabalardan bahsetti. Karşılığında aldıkları bu Emmy ödülü için “The Bear” ekibini tebrik ediyoruz.❤️

habergebze.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu