Ekonomi

“Aktif siyasete girmeyeceğim” dedi! Ekonomi yönetiminde Mehmet Şimşek sürprizi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşekhakkında yaptığı açıklama

“ŞİMŞEK KOORDİNASYONUNDAKİ EKİP HAZIRLANIYOR”

Başkan Erdoğan, Şimşek’in ahengindeki grup ekonomi Politikalarını güçlendirmek için çalıştığını söyledi. Erdoğan, “Önümüzdeki dönemde ekonomi politikalarımızı daha da güçlendirmek için ciddi hazırlıklar yapıyoruz. Uzun yıllardır ekonomi yönetimimizde yer alan Mehmet Şimşek kardeşimizin koordinasyonundaki ekip de bu doğrultuda hazırlık yapıyor.” söz konusu.

“MEHMET AKTİF SİYASET DÜŞÜNMÜYOR”

Öte yandan eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Genel Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Görüşmenin ardından açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Şimşek’in aktif siyasete girmeyi düşünmediğini belirtti. Çelik, “Siyaseti bıraktıktan sonra birçok şeyle meşgul. İş dünyasında da çalışmalar yürütüyor. Mehmet Bey aktif siyaset düşünmüyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın beyan ettiği her şeye hazır olduğunu bir kez daha dile getirdi. ve mümkün olan her şekilde katkıda bulunacağını söyledi.”

“Katkıda bulunmaya her zaman hazırım”

Görüşmenin ardından sosyal medyada paylaşımda bulunan Şimşek de benzer sözler kullandı. Şimşek, “Akşam Ak Parti Genel Merkezinde Sayın Cumhurbaşkanımızla çok samimi bir ortamda görüşme fırsatım oldu. Kabulü için kendisine çok teşekkür ediyorum. Üzerime düşen her konuda istenilen katkıları yapmaya her zaman hazırım.” Kendi alanım içerisinden dolayı aktif siyasete gireceğimi düşünmüyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

inhisar-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu