Haber

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Bilecik Belediyesi ile Kardeş Şehir Protokolü İmzaladı

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, dostluk ilişkisi içinde olduğu Bilecik Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzaladı.

Tepebaşı Belediyesi, şehirlerle kardeşlik bağları kurarak belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel konularda da işbirliklerini geliştirmeye devam ediyor. İşbirliği kapsamında Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı ile bir araya gelerek kardeş şehir protokolünü imzaladı. Tepebaşı Belediyesi Başkanlık makamında imzalanan kardeş şehir protokolü ile iki şehir arasında karşılıklı iş birliği ve dayanışma sağlanacak.

“YAKIN İLİŞKİLERİMİZ VE BELEDİYE ANLAYIŞIMIZ DEVAM EDECEK”

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataş ise, “Bilecik ile Eskişehir’in kardeş şehir olması uzun zamandır en büyük dileğimizdi. Çünkü Eskişehir dışında Tepebaşı bölgesinde yaşayanların çoğunluğu Bilecikli. Çok iyi bağlantılarımız var. Bugün biz Bunu Melek Liderimizle taçlandırdık. Zaten kardeş şehir gibiydik ama bir protokolümüz yoktu.” . Bugün bu protokolle birlikte mesele daha da ciddileşti. Bundan sonra belediyecilik anlayışımız daha da titizlikle devam edecek. Melek Liderimizi her zaman destekledik. Onun belediye başkanı olmasını çok istiyorduk. Umuyoruz ki bundan sonra daha rahat hareket ederek Bilecik’e daha fazla ulaşım imkânı tanıyacaktır. “Faydalı olacağını düşünüyor ve inanıyorum. Bu çalışmanızda başarılar diliyorum” dedi.

“GÜZEL BİR LİDERLİK ÖRNEĞİ GÖSTERİYOR”

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, kardeş belediye olmaktan büyük mutluluk ve mutluluk duyduğunu belirterek, “Belediye Başkanımız Ahmet, karşımızda çok güzel bir lider. Birlikte yürüttüğü faaliyetlerle her zaman güzel bir liderlik örneği sergiliyor. Belediye başkanlığı tecrübesini, dostluğunu ve bakış açısını bize her zaman gösteriyor.” Belediyenin katkıları bugün bu protokolle taçlandırıldı. Çok teşekkür ederim. Burada çok sayıda Bilecikli hemşehrimiz var, onlar çok değerli. Bilecik’te de çok sayıda Eskişehirli var. Artık onlara vatandaşlarımız diyoruz. Zaten aynı kültürü birlikte paylaşıyoruz. Tepebaşı’nın yanımızda olması biz Bilecikliler için bir nimettir. “Güven veriyor. Desteğini her zaman hissettiğimiz Tepebaşı Belediyesi ile protokol yapmak, kardeş şehir olmak mutluluk verici. Teşekkür ederim, güzel çalışmalara imza atabilir miyim” dedi.

manavgatajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu