Haber

Fatih Altaylı’dan Kemal Kılıçdaroğlu’na eleştiri: Erdoğan başarılı, başarısız

Gazeteci Fatih Altaylı, bugün internet sitesindeki yazısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi. “Kemal Bey’in tek başarısı, muhalefeti etrafında toplamayı başarmasıdır. Bu onun dehasının değil, diğer tarafların çaresizliğinin sonucudur. Altaylı, “CHP lideri olarak kesinlikle başarısız oldu” dedi. Üstelik Erdoğan başarılı, kendisi başarısız” dedi.

Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan’a yenildi. Fatih Altaylı bugünkü yazısında Kılıçdaroğlu’nun partisindeki konumunun geleceğini değerlendirdi.

CHP içinde “Kılıçdaroğlu istifa” seslerinin yükselmeye başladığını ancak Kılıçdaroğlu ve çevresinin bu seslere şimdilik kulak tıkadığını kaydeden Altaylı, şu eleştirileri yaptı:

“Türkiye’de değişim isteyenlerin kendi partileri söz konusu olduğunda değişime bu kadar direnmeleri düşünülemez. Tek adam rejimini eleştirenlerin kendi partilerinde başarısız tek adam rejiminin devam etmesinden yana olmaları da anlaşılmaz. İktidarı niteliksiz bir yönetim anlayışıyla itham edenlerin kendi partilerindeki liyakate değer vermemeleri de kabul edilemez.”

Kılıçdaroğlu’nun genel lider olduktan sonra katıldığı ilk Birebir programında “Başarısız olduğum anda istifa edeceğim” dediğini hatırlatan Altaylı, Erdoğan’ın tek adamlığını eleştirirken, kendi tek adamlığının tartışma konusu olmadığını söyledi. . Üstelik Erdoğan başarılı, kendisi başarısız” diye yazdı. (TAM MAKALE)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu