Haber

Neden Değiştirmedi? Voleybolcu Ayça Aykaç’ın eşinin soyadı açıklaması gündem oldu!

Vakıfbank ve Türkiye kadın milli voleybol takımında forma giyen başarılı voleybolcumuz Ayça Aykaç ile geçtiğimiz eylül ayında evlenen Galatasaray Kadın Takımı İstatistik Antrenörü Mert Altıntaş, dünyaevine girdi. Bu sevimli çift haftalar sonra birlikte kamera karşısına geçerek merak edilen soruları yanıtladı. Mert Altıntaş, Ayça Aykaç’ın formasının arkasında neden ‘Altıntaş’ soyadının yazılmadığını açıkladı. Altıntaş’ın sözlerine herkes hayran kaldı.

Kaynak:https://www.youtube.com/watch?v=s4Xij…

Vakıfbank ve Türkiye kadın milli voleybol takımında forma giyen başarılı voleybolcumuz Ayça Aykaç, sempatik ve eğlenceli tavırlarıyla gönüllerimizi fetheden bir oyuncu.

Maçlara damga vurmaya devam eden Aykaç, eylül ayında Galatasaray Kadınlar Grubu İstatistik Antrenörü Mert Altıntaş ile evlenirken, düğüne voleybol dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Evlendikten haftalar sonra 4Bir4Bir YouTube kanalına konuk olan bu güzel çiftin soyadlarıyla ilgili sözleri herkesi büyüledi.

Program Aykaç’a, “Formasında neden eşinin soyadı yazmıyordu?” diye sordu. Soru yöneltildi. Aykaç, Mert’in annesi bana ‘İstemiyorsan alamazsın’ dedi. Sizden kesinlikle böyle bir şey istemiyoruz çünkü siz Ayça Aykaç olarak tanınıyorsunuz. Aykaç yıllardır arkanıza yazıldı. Altıntaş’ı mutlaka alın demiyoruz. ‘İstersen alabilirsin, istemezsen de bizim için sorun değil.’ dedi. “Altıntaş ailesinin yaklaşımını sözleriyle anlattı.

Eşi Mert Altıntaş, “Bu hiç konuşulmadı bile! Benim gözümde iki Ayça var. Birincisi eşim, ikincisi ise hayran olduğum sporcu Ayça… Gördüğüm kişi” dedi. Sahada gurur duyduğum Ayça Aykaç var. Şu anda maçlarda anonslar yapıyorlar (Ayça Aykaç Altıntaş); bana çok tuhaf geliyor.” söz konusu.

Röportajı buradan izleyebilirsiniz:

Mert Altıntaş’ın bu sözleri ayakta alkışlandı ve “Bu kalitedir” dedirtti.

Ne düşünüyorsun?

hisarcik-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu