Yaşam

Rapçi Maestro öldü

Maestro lakabıyla tanınan rapçi Berk Karadaş, kalp rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Karadaş’ın cenazesi yarın öğle namazına müteakip Maltepe Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlanacak.

Karadaş’ın vefatının ardından bir paylaşım yapan rapçi Allame, “Maestro’nun ölüm haberini az önce aldım, ailesine başsağlığı diliyorum. Camiamızın başı sağolsun. Mekanın cennet olsun kardeşim.”

Rapçi Sayedar, Twitter hesabından, “Daha geçen hafta yeni albümünden bahsediyordun. Onun için bir şarkı yapalım, Sensational 2’yi de yapalım, 2023 farklı olur dedin.. Aramızdan ayrıldın Maes.. Çok üzüldüm çok.. İyi ki girdin hayatımıza bizden Beta’ya selam söyle..”

Rapçi Joker ise “Çok kötü bir haberle uyandık, ne yazık ki Türkçe rap’in en özgün tarzlarından biri, özellikle 2014-15’te takıldığımız arkadaşım Maestro vefat etti. Herkese sabır diliyorum. Çok üzgünüm!” söz konusu.

Berk Karadaş, 1989 yılında İstanbul’da doğdu. Karadaş ilk rap rekorunu 2014 yılında aldı. Kadıköy Acil kümede de yer alan rapçi, üretimine İstanbul Gezisi bünyesinde devam etti. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu