Haber

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Yılmaz, Bingöl’de vatandaşlarla bir araya geldi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, “Bu bir erken seçim değil, biraz ileri alınmış bir seçim. Devam edeceğiz. hangi pozisyonda olursak olalım bu süreçte Cumhurbaşkanımızın yanında yer almaktır.” söz konusu.

Bingöl’ün Solhan ilçesinde bir kahvehanede vatandaşlarla buluşmaya gelen Yılmaz, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden 13 milyon 500 bin kişinin doğrudan etkilendiğini söyledi.

Özellikle afet konularında birlik ve beraberliğin olması gerektiğini belirten Yılmaz, bunun siyaset yapılacak bir alan olmadığını ifade etti. Seçim tarihinin açıklanmasına ilişkin açıklama yapan Yılmaz, şöyle devam etti:

“Bu bir erken seçim değil, biraz ileri alınmış bir seçimdir. Tüm partilere, tüm görüşlere, millete gönülden hizmet eden herkese hayırlı olsun. Bu süreçte Cumhurbaşkanımızın yanında koşmaya devam edeceğiz. konumuz ne olursa olsun son dönem olacaktır.ikinci dönemler daha çok köklü reformların ve değişikliklerin yapıldığı dönemlerdir.inşallah geniş coğrafyamızda,yurdumuzda,demokraside yeniden canlanma ve gelişme çabalarımızı sürdürürüz. bugüne kadar yaptığımız gibi kalkınma, yatırımlar ve ekonomi başta olmak üzere komşularımız.”

Programa AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ve partililer de katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu