Yaşam

Yalıçapkını Dizisi Sezon Finalinde Şok Falaka Sahnesi

Başrollerini Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Beril Pozam, Hayran Kansu, Emre Altuğ, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Diren Polatoğulları ve Çetin Tekindor’un paylaştığı Yalıçapkını dizisi dün akşam sezon finali ile ekrana geldi. Dizideki falaka sahnesi herkesi hayrete düşürdü.

SAFFET’i FALA’ya attı

Her yerde Seyran’ı arayan Korhan Ailesi, Saffet Ağa’nın evine geldi. O sırada kendini bahçeye atan torun Saffet’in eşi Suna, kardeşi Seyran’ın evde olmadığını söyleyerek Ferit’e gitmeleri gerektiğini söyledi. Suna’nın toplum içinde konuşmasına kızan Saffet ağa, öfkesini torunu Saffet’ten çıkardı. Saffet Ağa, “Karınız olacak bir kadın, izniniz olmadan odasından nasıl çıkar? Biz burada erkeklerle konuşurken nasıl konuşuyor? İşinize yarar manyak” dedi.

AYAK FETİŞİ DİKKAT ÇEKTİ

Saffet gözyaşlarına boğulurken, “Dede ne yapardın?” diye bağırdı. Saffet ağaya, “Daha hızlı vur” dedi. Önceki bölümlerde Suna’nın ayakkabılarını koklayıp öpen Saffet’in ayak fetişinin bu olaylardan kaynaklandığı iddia edilmişti. Öte yandan dizide Saffet rolünü oynayan Ediz Akşehir’in performansı da alkışlandı.

İzleyenleri kızdırdı

Dizideki falaka sahnesi izleyenleri çileden çıkardı. Kısa sürede Twitter’da paylaşılmaya başlanan sahne için “Herkes kendine göre şizofrendir” ve “Ağzım açık izledim.” yorumlar yapıldı.

haberyenisehir.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu