Yaşam

Çin’de Bir Bebeğin Beyninden İkiz Çıkarıldı!

Tıbbi açıdan çok şaşırtıcı olmayan Çin’de, ama biz sıradan insanlar söylev Onu yaşatan bir şey oldu. 1 yaşındaki bebeğin hareketlerinde bir tuhaflık ve kafasının olması gerekenden fazla büyüdüğünü tespit eden doktorlar, sorunu anlamaya çalıştı. beyin tomografisi çektiler. Tomografi sonuçlarında beyne baskı yapan sıvı kitlesi olduğunu gören doktorlar, 1 yaşındaki çocuğu ameliyata aldı.

Şimdiye kadar her şey normaldi. Ancak operasyon sırasında beklenmedik bir durum yaşandı. 1 yaşındaki bir çocuğun beyninde bulunan şey bir sıvı kütlesi değil, o bir ikizdi . Evet, doğru duydunuz; 1 yaşındaki bebek beyninde ikizini taşıyordu! Uzmanlar, ” cenin içindeki cenin“Olayın yaşandığını öğrendiler.

Bebeğin beyninden çıkarılan ikiz, erken gelişim aşamasındaydı!

Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda, 1 yaşındaki bebeğin beyninden çıkarılan ikizin erken gelişim evresinde olduğu belirtildi. Birkaç uzuvlu fetüs parmak benzeri çıkıntılar gerçekleşti, ancak büyüme devam etmedi. Peki bu tür şeyler Nasıl oldu?

Bir dişi genellikle yumurtlama döngüsü sırasında bir yumurtayı döllenme için hazırlar. Ancak bazen iki yumurta döllenmeye hazırdır ve spermler iki yumurtayı da döller . Bu durumda ikiz gebelik oluşur. Gebeliğin erken dönemlerinde, hızla bölünen hücre kümeleri birbirinden tam olarak ayrılamadığı için, döllenen yumurtalardan biri diğerini sarmaya başlar ve sonunda onu yutar. Buna cenin içinde fetüs denir. istatistiklere göre 500 bin doğum sadece bir olay meydana gelir. Çin’de tam olarak böyle oldu…

Beyinden çıkarılan fetüsün görüntüsü de sunuldu (18+):

sansürsüz versiyon

Hassas içeriktir, hassas okuyucularımızın manzaraya bakmalarını kesinlikle tavsiye etmiyoruz.

Hassas İçerik

Fetüs içinde fetüs hakkında detaylı bilgi için:

Fetüs içinde fetüs gebelikteki tek fark değildir. Bebek anne karnında ölebilir ve taşlaşabilir!

ozalphaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu