Haber

Pınar Karşıyaka Teknik Direktörü Ufuk Sarıca, AEK maçını değerlendirdi

Basketbol Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında AEK’ye mağlup olmasına rağmen play-in hakkı kazanan Pınar Karşıyaka’nın teknik direktörü Ufuk Sarıca, “İlk yarı kazanmayı hak ettik ve galip geldik. Çok iyi bir çizgide ama ikinci yarı AEK kazanmayı hak etti.” dedi.

Sarıca, yaptığı açıklamada, ilk yarı AEK karşısında hücum ve savunmada oldukça yetkin olmalarına rağmen ikinci yarıda farklı bir oyun sergilediklerini kaydetti.

Birçok tecrübeli oyuncuya rağmen hızlı top kayıpları yaptıklarını ve çok şut kaçırdıklarını ifade eden Sarıca, “Serbest atışları kaçırdığımız kısımlar özellikle ritim kaybettiğimiz anlardı. AEK’in saniyede 56 sayı bulmasını sağladık. İlk yarı kazanmayı hak ettik ve çok iyi bir çizgideydik ama ikinci yarıda AEK kazanmayı hak etti. Sonuçta basketbol 40 dakika. Şimdi Türkiye Ligi’nde iki maç oynayıp hazırlanacağız. ön eleme turunda UCAM Murcia ile oynayacağımız maçlar için.”

Play-in türünde İspanyol grup UCAM Murcia ile karşılaşan Pınar Karşıyaka, toplamda 3-4 Ocak’ta İspanya’da, 2. maçını ise 10-11 Ocak’ta İzmir’de oynayacak. 2 galibiyet son 16 etabına katılmaya hak kazanacaktır. Gerekirse üçüncü maç 17 veya 18 Ocak’ta Murcia’da yapılacak.

Yeşil-kırmızılı grup son 16’da kalırsa Benfica (Portekiz)-Darüşşafaka maçının galibi ile L Grubu’nda İspanyol takımları Surne Bilbao ve Lenovo Tenerife ile mücadele edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu