Ekonomi

SEALSQ, büyümeyi desteklemek için yeni ABD Satış Başkan Yardımcısını atadı

TORTOLA, Britanya Virjin Adaları – Yarı iletken ve siber güvenlik teknolojisi şirketi SEALSQ Corp (NASDAQ:LAES), bugün Brock Denson’un ABD Satıştan Sorumlu yeni Başkan Yardımcısı olarak atandığını duyurdu. Qualcomm Inc. Şirketteki kayda değer görev süresi de dahil olmak üzere 15 yılı aşkın deneyimiyle Denson, SEALSQ’nun yarı iletken ve siber güvenlik pazarlarına doğru genişlemesine katkıda bulunmaya hazırlanıyor.

Denson’ın kariyerinin öne çıkanları arasında Qualcomm’un küresel kanal satış bölümünü kurmak ve şirketin işlerini ve gelirlerini önemli ölçüde artırmak yer alıyor. Onun iş geliştirmedeki teknik uzmanlığı ve liderliği önceki görevlerinde çok değerli olmuştur. SEALSQ’da Denson, büyüme stratejisinin bir parçası olarak şirketin kanal ağını geliştirmeye odaklanacak.

SEALSQ CEO’su Carlos Moreira konu hakkında şunları söyledi: “Brock’un iş geliştirme ve kanal ortaklıklarındaki benzersiz uzmanlığı, teknik bilgisi ve liderlik becerileriyle birleştiğinde ekibimize paha biçilmez bir katkı olacaktır.”sağlar. “Büyümeyi teşvik etme konusundaki kanıtlanmış geçmişi ve teknoloji liderliğine yönelik ileri görüşlü yaklaşımı, şüphesiz şirketimizin yeteneklerini geliştirecek ve küresel pazarlarımızdaki konumumuzu güçlendirecektir.”

SEALSQ yarı iletkenlere, PKI’ya ve provizyon hizmetlerine dayalı entegre analizlerde uzmanlaşırken aynı zamanda Kuantum Sonrası Kriptografi (PQC) için donanım ve yazılım eserleri de geliştirir. PQC, verileri kuantum hesaplamanın oluşturduğu potansiyel tehditlere karşı garanti altına almak için tasarlanmıştır.

Bu duyuru SEALSQ Corp. tarafından yapılan basın açıklamasına dayanarak yapılmıştır.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

muratpasaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu