Teknoloji

Yeni State of Play Yayını Geliyor

Bazı dedikoduların ardından yeni State of Play yayını Sony Interactive Entertainment tarafından duyuruldu. Ve bu gece başlıyor. Peki ne göreceğiz? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir:  Yeni PlayStation 5 8.00 Yazılım Güncellemesi Tüm Kullanıcılara Sunuldu


Yeni State of Play Yayını Bu Gece Başlayacak

Sony Interactive Entertainment, 2019 yılı itibarıyla E3 fuarlarına katılımı durdurmuş ve State of Play adı altında kendi sunumlarını yapmaya başlamıştır. Yılda birçok kez yapılan bu sunumlar bazen tek bir oyuna odaklansa da yeni duyurular yapıldı ve geliştirilmekte olan oyunlar hakkında yeni bilgiler verildi. İşte yeni State of Play yayınıBu akşam da gerçekleştirilecek.

15 Eylül 2023 Cuma 00:00 CESTSaat 20:00 sıralarında yani yeni güne girdiğimiz şu saatlerde başlayacak sunumun ne kadar süreceği konusunda herhangi bir bilgi verilmedi.

TikTok, Twitch ve Youtube üzerinden izleyebileceğiniz yeni State of Play’de odak noktası, 2023’ün son çeyreğinde PlayStation VR2 de dahil olmak üzere PlayStation konsolları için yayınlanacak, daha önce duyurulan bağımsız ve büyük üçüncü parti oyunlar olacak. ve ötesinde.

Henüz hangi oyunları göreceğimize dair bir ipucu verilmemiş olsa da Alan Wake 2, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, Ghostrunner 2, Final Fantasy VII Rebirth ve Call of Duty: Modern Warfare 3 olası adaylar olabilir. Ayrıca duyurulduğu günden beri adını pek duymadığımız Silent Hill 2 de beklenen bir diğer oyun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu