Haber

AK Parti Denizli İl Müdürlüğü Haftalık Olağan İl Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

AK Parti Denizli İl Müdürlüğü haftalık Olağan İl Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi. İl Başkanı Güngör, yeniden aday gösterilen Osman Zolan için “Yine Denizli’ye gelin” dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden aday açıklanan Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör başkanlığında düzenlenen haftalık olağan İl Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı. Parti binasında yapılan toplantıda birçok gündem maddesi görüşüldü. 31 Mart 2024 yerel seçimlerine ilişkin istişarelerin gerçekleştiği toplantıda açıklama yapan Önder Güngör, “Haftalık olağan il yönetim kurulu toplantımızı AK Parti Genel Başkanımız Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’ın katılımıyla gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden adayımız ilan edildi. Samimiyetle yola çıktık.” “Engelleri ortadan kaldıran, sorumluluk bilinciyle attığımız her adımda yanımızda olan, sevgiyle yaklaştığımız herkesin gönlünde iz bırakmamızı sağlayan yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Allah’a şükürler olsun, AK Parti hükümetiyle birlikte ülkemiz her alanda büyük bir devrimsel değişim ve dönüşüm yaşadı” dedi.

“Denizlimiz için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz”

Denizli için aralıksız çalışacaklarını vurgulayan Başkan Güngör, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde sağlıktan ulaşıma, savunma sanayisinden eğitime kadar birçok alanda büyük işler başardık. Çok büyük kazanımlar elde ettik. Bölgemizde ve dünyada bu güzel vatan için. İnşallah bundan sonra da yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı olmaya devam edecektir.” “Saha çalışmalarımızda bunları vatandaşlarımıza çok iyi anlatmamız gerekiyor. Sevdamız, azizimiz Denizli için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Haydi yine Denizli. Durmak yok yola devam” dedi. – DENİZLİ

ipekyoluajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu