Haber

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz coşkuyla karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden aday gösterilen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bayrak Alanında coşkuyla karşılandı. Meşaleli koridordan geçerek Yıldırım taraftarlarını selamlayan Lider Oktay Yılmaz, “Yıldırım’ın yükseliş dönemi başlıyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla yeniden AK Parti Yıldırım Belediye Başkanı adayı seçilen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım’da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Soğuk havaya aldırış etmeyen yüzlerce Yıldırım taraftarı, Önder Oktay Yılmaz’ı davul, davul, sloganlar ve meşale gösterileriyle karşıladı. Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı İrfan Akkaya, MHP Yıldırım İlçe Başkanı Kadir Taşçı, il ve ilçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve meclis üyeleri eşlik etti. Bayrak Alanında Yıldırımlı hemşehrilerini selamlayan Başkan Yılmaz, “Sayın hemşehrilerim seçim öncesi ‘Sensiz Olamaz Yıldırım’ diyerek yola çıktık. Tüm hemşerilerimizin bu davaya destek vermesini istedik. Allah’a şükür hemşehrilerimiz bize böyle bir görev emanet etti. Seçim sonrasında da ‘Yıldırım Seninle Güzel’ dedik.” “Yıldırım’ı iyi bir noktaya getirdik. Kadim ilçemizdeki değişim herkes tarafından görülmeye başlandı. Artık Yıldırım’ı parlayan bir değer haline getirmenin zamanı geldi. İnşallah bu dönemde Yıldırım’ı hep birlikte büyüteceğiz. Tüm Yıldırımlıların gönlünü fethederek 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’na katılacağız.” “Türkiye’nin zaferini, Türkiye’nin geleceğini, mazlumların umudunu hep birlikte kutlayacağız. Yıldırım seninle güzel” dedi.

Artık Yıldırım’a daha çok var

Cumhurbaşkanlığı emanetini yeniden kendisine devreden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden Önder Yılmaz, “Göreve geldiğimiz günden bu yana, Yıldırım’ın kurucusu Bayezid Han’ın cesaretini rehber edindik. Ne mutlu ki biz bu görevi üstlendik. Adını bu mübarek padişahtan alan Yıldırım, “Şehrin belediye başkanı olarak onun mirasının koruyucusu ve takipçisiyiz. “Birlik ve beraberlik işin özüdür” diyerek çıktığımız bu yolda bize emanet edilen Yıldırım’ı daha iyi bir yere taşıyacağız. İnşallah Cumhur İttifakı bayrağını yeniden Bursa’nın direğine hep birlikte yükselteceğiz” dedi. – BURSA

otlukbeli-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu